Polodlhé účesy, účesy a strihy strednej dĺžky 51 inšpirácii.

Polodlhé účesy, účesy a strihy strednej dĺžky 51 inšpirácii.
Polodlhé účesy Postupy

Polodlhé účesy sú pravdepodobne najuniverzálnejšie, keďže pristanú každej žene bez ohľadu na vek a typ vlasov. Polodlhé účesy a strihy strednej dĺžky sú tiež výbornou voľbou pre ženy nad 50 rokov.

51 krásnych účesov strednej dĺžky

51 krásnych účesov strednej dĺžky

.Nie sú veľmi dlhé a niektoré ledva dosiahnu po plecia. Zbožňujeme polodlhé učesy a vieme, že sú nádherné – ak sú urobené správne. A ak vás už unavujú vaše dlhé vlasy siahajúce pod ramená, môžete zvoliť alternatívu v podobe niečoho kratšieho, napríklad strih s dĺžkou po plecia.

Okrem toho môžete svoju krásu zvýrazniť pomocou našich tipov na vlasy. Nájdete tu 51 krásnych účesov pre polodlhé vlasy pre inšpiráciu, ako aj tipy na výber a udržanie najlepšieho strihu.

Ako si vybrať správny strih strednej dĺžky

Na rozdiel od dlhých účesov, údržba strihu strednej dĺky je menej náročná a existuje ich veľké množstvo. Samozrejme, nechcete si vybrať niečo len preto, že môžete. Štýl si musíte vyberať so zreteľom na Vašu celkovú krásu.

Niektoré faktory, ktoré vylepšia váš vzhľad so strednou dĺžkou sú:

  • tvar tváre
  • vlasové doplnky

Teraz viete, čo môže zvýrazniť krásu účesu strednej dĺžky. Teraz sa môžete rozhodnúť. Tu je niekoľko tipov, ako si uľahčiť rozhodovací process:

  • Vrstvy pri kučeravých a silných vlasoch by mali byť strihané širšie, aby strih vyzeral lepšie.
  • Vo všeobecnosti platí, že strihy strednej dĺžky sú perfektnou možnosťou pre ženy s jemnými vlasmi. V tomto prípade môžete preskočiť vrstvy, alebo pridať strategické vrstvy, ktoré vizuálne zvýšia hustotu vašich vlasov.
  • Tvar vašej tváre je dôležitý pre výber účesu a ešte dôležitejší pre jeho správnu úpravu. Strdiečkovitý tvar bude vyzerať jemne s účesom s cestičkou v strede, zatiaľ čo okrúhla, diamantová alebo štvorcová tvár bude vyzerať perfektne s cestičkou jemne na stranu. Na druhej strane, ak máte oválnu tvár, môžete sa rozhodnúť ako len chcete.
  • Zmente svoj vzhľad jednoduchou zmenou strany, kde si zvyknete robiť cestičku vo vlasoch. Ak si nezvyknete vlasy rozdeľovať, skúste to s cestičkou na stranu. Až sa vám podarí dosiahnuť štýlový look, spomente si, že tip ste našli tu
polodlhý účes

polodlhý účes

@off7thsalon

Pokračovanie článku na ďalšej stránke