Macaron trend farebných vlasov: Najsladšia vlasová farba, akú ste kedy videli

Macaron trend farebných vlasov: Najsladšia vlasová farba, akú ste kedy videli
Spoločenské účesy Zaujímavosti

Vlasové trendy prichádzajú a odchádzajú, ale jeden z najlepších nedávnych trendov je Macaron vlasová farba.

Je veľmi veľa odlišných vecí, ktoré môžete robiť s s farbou na vlasy a je množstvo spôsobov ako vytvoriť elegantný, zábavný vzhľad založený na tom, čo máte radi.

Vlasová štylistka Shelley Gregory vytvorila svoj vlastný štýl, ktorý menovala „cukríkové trojzáprahové vlasy“. Štylistka je z Las Vegas, Ateliéru v Nevade Square Salon (Námestie Parížskeho Salónu) získala svoju inšpiráciu z „Laduréé macaron“ a cukrárenského obchodu, ktorý môžete nájsť v Paríži.

Macaron farebný trendy účes

Macaron farebný trendy účes

„Išla som tam pred pár rokmi a zapamätala som si paletovú farbu, ktorú som milovala.“ povedala Gregory v rozhovore s Cosmopolitan. „Všetko z vrchnej ozdobnej lišty a spôsob, akým zobrazovali macarons – to ostane vo vás. Vediac, odkiaľ Gregory pritiahla svoju inšpiráciu, môžete skutočne vidieť, že sa to realizovalo. Odvtedy je tento účes realizovaný profesionálne, pestrosť farieb môže zlepšiť váš celkový vzhľad a robí tak účes jedinečným.

Je tu veľkolepá paleta pre váš obľúbený vzhľad v akéjkoľvek sezóne, pretože macaron vlasové farby vyzerajú báječne v každom období. Zima je najideálnejšia sezóna na tieto vlasy.

Macaron farebný trendy účes

Macaron farebný trendy účes

„Je to druh podobný Desneylandu, kde sú kúzla“ pokračuje Gregory. „Chcela som mať takéto pocity pri pozeraní na tieto vlasy.“ A ona skutočne dosiahla svoj cieľ. Macaron trend farebných vlasov môže prebudiť vnútorné dieťa v každej žene. Je tam niečo tak kúzelné v spôsobe, akým vlasy padajú na miesta uprostred vytvárajú dúhu a to dodáva element mysticizmu, ktorý niekedy tak veľmi chýba v dospelosti. Je to vzhľad ako keď dievčatá pozerajú v úžase a dospelé ženy budú schopné to oceniť, ak to nimi zatrasie.




„Cukríkové trojzáprahové vlasy“ sú vytvárané použitím siedmych farieb: modrá, mätovo zelená, fialová, ružová, broskyňová, strieborná a žltá. Tento vzhľad bol prvýkrát predstavený na Gregorinej Instagramovej strane a ona sa rozhodla viac odhaliť svoje zámery s vytvorením vzhľadu ako je tento.

Macaron farebný trendy účes

Macaron farebný trendy účes

„Vidíte dúhové vlasy, ale je to príliš veľa“ začala. „Ja som chcela, aby to bolo posilnené dole dúhou. A aby to vyzeralo veľmi dobre!“ To vysvetľuje, prečo sa inšpirovala Parížskym cukrárenským obchodom. A my sme tak potešení, povedala, pretože tento štýl môže byť veľkolepý. Ženy sa snažia mať zábavu, pastelové dúhové účesy, ako povedala Gregory, ale často chýba zmysel pre zložitosť, ktorý môže tento vzhľad dosiahnuť.

Macaron farebný trendy účes

Macaron farebný trendy účes

Cukríkový „macaron“ vlasový trend prináša „večierkové vlasy“ na celkovo novú úroveň. Môžete vyzdvihnúť, aký by bol perfektný účes na prázdninovú party a to môže ponúknuť perfektný outlet. Je to zábava, je to pestré a je to vzhľad, ktorý môžete použiť, ak chcete byť hviezda večierku, ale tiež pre jednoduchý deň, keď robíte poslíčka. Kto by bol povedal, že môžete mať zábavu aj prakticky všetko v jednom účese?
Ale ak hľadáte výlučne zábavný vzhľad, Gregory navrhuje pridanie lesku na vaše korienky vlasov a to zmiešaním lesku s vlasovým gélom a použitím jednoduchého maliarskeho štetca alebo rumennej kefy na aplikáciu toho ihneď.