Najkrajšie Priberané Vrkoče Na Rok 2017

Najkrajšie Priberané Vrkoče Na Rok 2017
Dlhé účesy Spoločenské účesy Trendy Účesy podľa dĺžky

Deň po dni sa stretávame s novými štýlmi pletenia vrkočov

.
Tieto nové, vkusné trendy priťahujú každého milovníka tohto štýlu úpravy vlasov. Napriek svojmu všednému štýlu, môžu aj tieto vrkoče s trochou kreativity a správnou voľbou oblečenia vyzerať upravene a elegantne.
Tento skvelo vyzerajúci vlasový trend je momentálne veľmi populárny.
Môže sa vám zdať, že je s týmito vrkočmi príliš veľa práce a sú ťažko vytvoriteľné pre dámy s dlhými vlasmi, zabúdate však na možnosť požiadať niekoho o pomoc.

Najkrajšie Priberané Vrkoče Na Rok 2017

Najkrajšie Priberané Vrkoče Na Rok 2017

 

 

Priberaný Vrkoč – Rybí Chvost

Kombinácia farby vlasov a typu vrkoča je veľmi dôležitá. Pre vytvorenie pôvabného vzhľadu by sa tieto dva detaily mali navzájom dopĺňať.
Pri tomto type účesu musíte začať s klasickými priberanými vrkočmi, keď sa dostanete rastu vlasov pokračujte pletením vrkočov na štýl rybieho chvostu.
Pre vytvorenie ešte zaujímavejšieho efektu, môžete do vrkočov vpliesť pramienky ľubovoľnej farby, ktoré budú pasovať k vašej farbe vlasov.
Dámy s blond farbou vlasov môžu vyskúšať svetlé a pastelové farby, naopak brunetky by mali zvoliť skôr tmavšie a sýtejšie odtiene.

Priberaný Vrkoč – Rybí Chvost

Priberaný Vrkoč – Rybí Chvost. Pri tomto type účesu musíte začať s klasickými priberanými vrkočmi

Priberané Vrkoče Na Štýl Rockových hviezd

Tento štýl vrkočov sa výborne hodí ku koženému oblečeniu. Odporúčame tieto vrkoče zapliesť tak aby boli blízko pri korienkoch vlasov a treba sa dôkladne uistiť, že sa žiadne vlasy nerozhodli z vrkočov vytŕčať.

Priberané Vrkoče Na Štýl Rockových hviezd

Priberané Vrkoče Na Štýl Rockových hviezd. Odporúčame tieto vrkoče zapliesť tak aby boli blízko pri korienkoch vlasov

Jednoduché, Čierne Priberané Vrkoče

Tieto jednoduché priberané vrkoče sa hodia k akémukoľvek štýlu oblečenia. Preslávili sa hlavne vďaka známej Kim Kardashiam.
Ak chcete ukázať svoju elegantnú a ženskú stránku, tieto vrkoče vám s tým bez pochýb pomôžu.

Kim Kardashiam - Čierne Priberané Vrkoče

Kim Kardashiam – Čierne Priberané Vrkoče




Dúhové Priberané Vrkoče

Významom tohto farebného účesu je vyzdvihnúť “úsmev“ a pozitívne myšlienky. Vyzerajú tak milo a jemne, že po tom čo si ich osvojíte sú komplimenty zaručené.
Pastelové farby je najlepšie zvoliť podľa odtieňu vlasov a pokožky. Svetlé pastelové odtiene vyzerajú veľmi dobre na platinových blond, bielych a šedých vlasoch.
Pre tento štýl vrkočov je najvhodnejšie investovať do kúpy farebných kried na vlasy, ktoré sa dajú jednoducho vymyť pokiaľ sa vám farba už nebude páčiť.

Dúhové Priberané Vrkoče

Dúhové Priberané Vrkoče. Svetlé pastelové odtiene vyzerajú veľmi dobre na platinových blond, bielych a šedých vlasoch.

Strapaté Priberané Vrkoče

Strapaté účesy sa v dnešnej dobe veľmi populárne. Ak sa rozhodnete dodať svojim vrkočom strapatý nádych, môžete ich nechať tak veľmi strapaté ako sama uznáte za vhodné, pretože rozstrapatenie len pridá na objeme a štruktúre vašich vlasov.

Strapaté Priberané Vrkoče

Strapaté Priberané Vrkoče. Strapaté účesy sa v dnešnej dobe veľmi populárne

 
 Preklad: Emma Jaboreková / ejaborekova@gmail.com