6 letných účesov pre cool dievčatá z Instagramu.

6 letných účesov pre cool dievčatá z Instagramu.
Trendy Účesy z webu

Kedykoľvek sa nám stane, že v kráľovstve účesov chýba inšpirácia, je na čase precvičiť si naše prsty prehľadávaním nekonečného zdroja inšpirácie, ktorým je Instagram.
Keďže tu už máme leto, ponúkame Vám svieže účesy pre dievčatá, ktoré môžte vyskúšať pri príležitosti grilovačky, hudobného festivalu, večerného rande a iných letných akcií.

1 Kučeravé navrstvenie

1 Kučeravé navrstvenie
Účes, ktorý sme videli na jednom z našich obľúbených Instagramov – Curly Girls to Follow on Instagram Miss Britt nakopila svoje značkové, medovo-zlaté kučery na temene, v účese, ktorý oceníte hlavne vo vlhkom prostredí. Tiež je to vhodná technika na noc, kedy kučery ostávajú počas spánku nedotknuté.




2 Dúhové vlny

2 Dúhové vlny

Blogerka Natalie Suarez pomocov značky Matrix transformovala svoje hnedé pramene na rock ‚n‘ rollom inšpirované, stroboskopické, dúhové odfarbenie. Šokojúci spôsob ako dodať cool rozmer svojim cool vlnám. Zvoliť môžte aj dočasný variant a použiť rôzne kriedy na vlasy.

3 Diablove uzlíky

3 Diablove uzlíky

Dôverník Kardashianiek/kaderník celebrít Jen Atkin vytvoril tento alternatívny polodrdol, nazvaný aj ”diablove uzlíky”. Opisuje ho ako čiastočne zábavný a čiastočne bohémsky. Miniatúrne drdoly zaistite sponkami a voilà!

4 Placatý, založený vrkoč

4 Placatý, založený vrkoč_ucesy_pre_dievcata

Kaderník Riawna Capri prepašoval do jahodových prameňov Emmy Roberts výrazný vrkoč tým, že zaplietol časť vlasov iba od stredu nižšie. Potom zapletené vlasy ponaťahoval do strán, aby vrkoč ležal placato. Takto, trošku rozstrapatený, založený za uchom,vyzerá jednoducho cool a môžte si byť istá, že ostane na mieste.

5 Braid Rings

5 Braid Rings_ucesy_pre_dievcata

Čo sa týka doplnkov do vlasov, nie je nič viac cool ako kovové krúžky, ktoré zapracujete do vrkoča. Ak chcete dôkaz, stačí sa Vám pozrieť na tento účes, ktorý vytvorila Justine Marjan pre WeWoreWhat blogger Danielle Bernstein. Či to budú dva, tri, alebo päťdesiat kusov, budete vyzerať brutálne (dobre).

6 Vlasové tetovania

6 Vlasové tetovania

Dodajte šmrnc Vášmu uhladenému účesu pomocou metalického geometrického vzoru. Len ho oddelíte a nalepíte na vlasy. Tento accent na jednu stranu, tiež od Justine Marjan, sa nám veľmi páči.