Zväčšenie objemu vlasov, nadýchaný účes

Zväčšenie objemu vlasov, nadýchaný účes
Postupy Problémy

Krásne vlasy  sú korunou krásy a preto je potrebné sa o ne i patrične starať. Dodajte im ten krásny plný tvar, z ktorého budete mať radosť vy a vaše okolie.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=o4UYRW7zjS8′]

tupirovanie no-no

Chcelo by to objemnejší účes?

To určite áno, povzdychnú si mnohé z nás. Veď vlasy prilepené na hlave a ťaživo smerujúce nadol nie sú nič moc, a je tu dobrá správa. Vaša hriva môže byť nadýchanejšia, a to aj v prípade, že máte jemné alebo redšie vlasy. Spoznajte tie najlepšie triky a použite ich!

Kvalitné zloženie

Asi v kúpeľni každej z nás je množstvo kozmetiky určenej na umývanie a ošetrovanie vlasov. Šampóny, kondicionéry, balzamy i masky, to všetko zbierame s túžbou po krajších vlasoch. Pozrite sa ale na charakteristiku jednotlivých produktov – je niektorý z nich vôbec určený na zväčšovanie objemu? Ak nie, zbytočne budete čakať také výsledky. Zloženie objemu ničím nenahradíte, pretože ide o trik s ľahkými substanciami, ktoré sa viažu na vlasy a zväčšujú priestor medzi nimi. Výsledkom je mierne nadvihnutý a nadýchanejší účes a vyzerá to nádherne. Nesmiete pritom tiež zabudnúť, že masky či balzamy nepatria na korienky vlasov, ale len na ich konce.

 objemny_uces2
 objemny_uces

Ľahkosť účesu

Pre krásu účesu, samozrejme, existujú tiež rozličné stajlingové produkty, teda laky, tužidlá, spreje a peny. Nič z toho si nemusíte zakazovať, no vyberajte si len produkty, ktoré nemastia, nijako vlasy nezaťažia a ak je to možné, vďaka zloženiu ešte aj nadvihujú pre väčší objem. A tiež pamätajte, že pri používaní všetkých stajlingových produktov je tiež dôležité aj množstvo, pretože čím viac na vlasy „nakydáte“, tým budú ťažšie a ľahnú si na hlavu.

Správne fúkanie

Z času na čas sa odporúča prirodzené vysušenie vlasov, no v prípade spľasnutého účesu sa chopte fénu. Jeho presne mierený horúci vzduch dokáže pomerne veľa, len musíte poznať tie správne triky. Prvým je prehodenie vlasov smerom dopredu a ich vyfúkanie s predklonenou hlavou, no ešte účinnejšia je druhá možnosť – kombinácia okrúhlej kefy a fénu. V tomto prípade postupujete po jednotlivých prameňoch, tým je efekt lepší a trvalejší. Výrazne vám môže pomôcť aj difuzér, ktorý podporuje prirodzenú vlnitosť vlasov.

 vytvorenie objemneho ucesu
 natacky_uces2

Vlny

Spomenuté vlny sú jedným z najlepších trikov, ako sa rýchlo prepracovať k objemnejšiemu účesu, a to aj bez strihania, nákupu nových produktov či pre vlasy nezdravého tupírovania. Vlny idú do priestoru, opierajú sa o seba a vytvárajú objem, aký rovné vlasy nikdy nezvládnu. Točte na natáčky, kulmu alebo zapletajte vlhké vlasy, postup je len na vás.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=wrMK085Zk_0′]