Polodlouhé účesy, účesy a střihy střední délky 51 inspiraci.

Polodlouhé účesy, účesy a střihy střední délky 51 inspiraci.
Polodlouhé účesy Postupy

51 účesov a strihov strednej dĺžky pre polodlhé účesy – pokračovanie

31. Nude blond vlny

Nie, tento účes nie je o množstve farieb – naopak, ide iba o dve kontrasné farby, tmavá pri korienkoch a nádherná hnedá po zvyšok dĺžky. Korienky nie sú tak tmavé, aby “blond” nevynikla. Dodá skôr dotyk neobyčajnosti vlasom nude blond farby.

Nude blond vlny

Nude blond vlny

@romeufelipe

32. Vlnité stredne dlhé vlasy

Tento balayage účes strednej dĺžky je rozdelný hlboko na strane, kde pramene vlasov zakrývajú tvár v sexy look-u. Napriek tomu, krása nafarbenia dopĺňa sexy prekrytie tváre. Tento balayage look je jeden level nad nádherou.

Vlnité stredne dlhé vlasy

Vlnité stredne dlhé vlasy

@brandyannlee

33. Vrkoče a konte

Už máte strih strednej dĺžky a stále chcete vrkoče? S radosťou vám oznamujeme, že môžete pridať konte z holanských vrkočov a váš účes bude ešte štýlovejší. Na vrchu vlasov sú dva vrkoče s konťami na ich koncoch.

Vrkoče a konte

Vrkoče a konte

@tressesbytress

34. Polonadvihnutý účes s vrkočom

Tento účes strednej dĺžky je celý o odtieňoch bielej, ale to nie je jedinečnosť tohto účesu. Vlny, vrstvy a hlavne časti zapletených vlasov križujúc zadnú časť hlavy robia tento účes jednoducho prekrásnym.

Polonadvihnutý účes s vrkočom

Polonadvihnutý účes s vrkočom

@rachellemcguirestylist

35. Roztavené ohňom

Žltá, oranžová a červená sa spojili v oheň a tento účes tak spravili jedným z bezchybných. Jeho jedinečným konceptom je farba ohňa, ktorej ostáva verný. Ostrihaná ofina dopĺňa tento vzhľad a potvrdzuje jeho úchvatnosť.

Ohnivý účes

Ohnivý účes

@stylistricardosantiago

Pokračovanie článku na ďalšej stránke