Účesy na leto. Kučeravé účesy a Mokrý look.

Účesy na leto. Kučeravé účesy a Mokrý look.
Trendy Účesy podľa dĺžky Účesy z webu

Kučeravé účesy sú všade

Účesy pre leto 2017 by neboli ničím bez dobrého kučeravého trendu. Tohtoročné kučery sú veľké a odvážne. Kučery sú zábavnou voľbou, hlavne ak sú súčasťou strapatejšieho a viac prirodzeného účesu, na rozdiel od minuloročného trendu ultra čistých, malých kučier.
Na prehliadke Proenza Schouler sa kučery javili mäkké na dotyk. Neboli veľmi veľké, ani veľmi malé a nejakým spôsobom sa im podarilo nájsť strednú cestu medzi veľmi divokými a príliš upätými.

Neprehliadnite: Účesy na leto. Objemné helmy & účesy 80-tych rokov

U Alexandra Wanga sa vlasy modeliek javili prirodzene kučeravé, ako keby ich pramene boli postriekané kúskom slanej vody a možno aj sprejom na objem. Len trochu mokré, ale veľmi kučeravé a vlnité!

Kučeravé účesy sú všade

Kučeravé účesy sú všade

Mokrý look

Zo všetkých účesov pre leto 2017, daždivý (úmyselne) look je jednoznačne look mokrých vlasov. Všetky ženy, ktoré nenávidíte fény – radujte sa, pretože tento štýl je super elegantný a prekvapivo ľahko dosiahnuteľný. Jednoducho začešte vlasy pokiaľ sú stále mokré (buď priamo dozadu, alebo s cestičkou na stranu, čo je jedným z trendov tejto sezóny) a na ne naneste gél a tužidlo pre udržanie účesu.

Následne naneste vrstvu vlasového oleja, aby ste zachovali vlhký lesk. Tento vzhľad nás osobitne zaujal, podľa slov z filmu Zoolander: voda “je podstatou vlhkosti a vlhkosť je podstatou krásy.”

Neprehliadnite: Účesy pre túto sezónu Jar/Leto -Trendy

V spoločnosti Balmain, mokrý vzhľad ide ruka v ruke s cestičkou extrémne na stranu, ktorá pozitívne dodáva pôsobivý účinok. Zatiaľ čo v spoločnosti Thakoon, vďaka kaderníkovi Odile Gilbert, boli vlasy niektorých modeliek len prečesané vlhkým leskom, ale hlavne, ladili s čistým drdolom na vrchu hlavy a len jedným kučeravým prameňom vpredu.
U Alexandra McQueena, bol efekt fantazijný a chic, kedy modelky mali vlasy mokro sčesané dozadu s cestičkou na oboch stranách. Tiež sme videli rôzne obdoby tohto vzhľadu na prehliadkach Christophera Kane, Givenchy, Altuzarra, Jasona Wu a J. W. Andersona.

Top trend účesy Mokrý look

Top trend účesy Mokrý look