Zlaté nápady pre krátke výčesy

Zlaté nápady pre krátke výčesy
Krátke účesy Postupy Spoločenské účesy Trendy Účesy podľa dĺžky

Máte krátke vlasy a neviete ako ich dať do nádherného výčesu, konte, drodlu či spoločenského učesu?

Tak, hľadanie sa končí, keďže tu vám ukážeme niekoľko možností a nápadov pre výčesy na krátke vlasy. Niektoré sú nóbl a ženské, zatiaľ čo ostatné sú perfektné na každodenné nosenie. Je tu niečo aj pre ženy, ktoré chcú vyzerať odvážne. Možno majú niektoré z vás problémy počas robenia účesu, ale nič nie je nemožné, stačí pridať viac úsilia a extra kreativity na vypeckovanie týchto účesov.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

Kučeravý pážací účes

Takéto blond pramene vyzerajú fantasticky v akomkoľvek stave, ale dnes sa zameriavame na výčesy. Na vytvorenie tohto obdivuhodného účesu budete potrebovať sponky. Takže, pramene potiahnite dozadu do stredu hlavy a vytvorte voľný výčes pripnutím. Aby účes vydržal kamkoľvek pôjdete, použite lak na vlasy.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy_2

Kučeravý pážací účes – výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

Zopnutý kučeravý pážací účes

Či tomu veríte alebo nie, ale pážací účes na úrovni ramien je fantastický účes. Keď príde na vytvorenie účesu, môžete s ním spraviť veľa vecí. Tento konkrétny účes má prirodzené kučery, ktoré vám dovoľujú im dodať štýlový vzhľad česaním dozadu a zopnutím ich do jednoduchého výčesu. Blond odtieň zlepšuje celý vzhľad.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy_3

Zopnutý kučeravý pážací účes – výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy




Štýlový „kohút“

Vlasy po bradu sú perfektné pre vytvorenie odvážneho vzhľadu ako je tento. Je pre dámy, ktoré nemajú problém experimentovať s vlasmi. Ak sa vám páči tento konkrétny štýl, musíte vedieť, že je potrebné vlasy zastrihnúť do dĺžky pážacieho účesu a zapliesť pár prekrížených copíkov na stranách a nechať bujné množstvo vlasov v strede na vytvorenie kohúta.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy_4

Štýlový „kohút“ – výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

  Falošné vyholenie ZAPLETENÁ časť účesu namiesto vyholenia – 9 celebritných účesov  

Holandský vrkoč

Vrkoče sú tiež fantastické pre krátke výčesy a vždy garantujú top vzhľad. Na tento vrkoč je potrebné vyčesať dozadu zvýraznené pramene a zapliesť ich do vrkoča zo štyroch prameňov, ktoré idú stredom hlavy a tiež formujú pekného, uhladeného kohúta. Účes sa hodí na akúkoľvek udalosť.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy_5

Holandský vrkoč – výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

Odvážny podstrihnutý výčes

Krátke výčesy sú veľmi všestranné, lebo s nimi môžete neustále experimentovať a vytvárať moderné účesy. Môžete zvoliť odvážny výčes, ako nižšie uvedená modelka. Tento konkrétny účes vyžaduje nechať tmavé kučery na temene a vyholiť zadnú časť hlavy. Na ukázanie podstrihu, zopnite kučery nahor a ukážte váš odvážny dizajn.

výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy_6

Odvážny podstrihnutý výčes – výčes, konťa, drdol, spoločenský účes, krátke vlasy

Preložila Ivana Turnerová